Mentorat: Mentorat

29 mai 2012
Bookmark and Share

MENTORI

30 de mentori, medici rezidenți sau specialiști, acordă asistență în regim gratuit tuturor beneficiarilor componentei mentorat. Pentru angajarea celor 30 de mentori se organizează un concurs la nivel național. Toate detaliile cu privire la selecția mentorilor sunt anunțate în secțiunea Angajări .

 

CE ÎNVEȚI LA MENTORAT

Mentorul te susține în dezvoltarea personală și profesională fiind atent să descopere abilitățile tale care trebuie dezvoltate. Te ajută în procesul de studiu cu tutoriale, te implică în activitatea spitalicească pentru a te familiariza cu diversele aspecte ale profesiei medicale. În funcție de facultatea, colegiul sau școala postliceală din domeniul medical pe care o urmezi, ești asistat de mentorul tău în activități specifice.

 

CUM LUCREZI CU MENTORUL TĂU

Întâlnirile cu mentorii se organizează pe durata anului universitar 2011-2012.  Te întâlnești de două ori pe săptămână cu mentorul tău pentru a beneficia de suport profesional și academic constant. Întâlnirile pot fi și mai frecvente ori de câte ori mentorul sau studentul solicită astfel.