Tutorat: Pregatire la biologie si chimie/fizica

29 mai 2012
Bookmark and Share

COMPONENTA TUTORAT oferă, în cursul anului academic 2012-2013, sesiuni de pregătire în regim gratuit, pentru 200 de elevi de liceu și absolvenți de liceu de etnie romă, la materiile biologie și chimie/ fizică. Cursurile vor fi axate pe programa pentru admiterea în unităţile de învăţământ superior cu profil medical și vor fi realizate de profesori de specialitate.

 

TUTORII

33 de profesori de specialitate vor acorda cursuri de pregătire în regim gratuit la materiile biologie și chimie/ fizică, elevilor și absolvenților selectați în program. Cursurile vor fi axate pe programa pentru admiterea în unităţile de învăţământ superior cu profil medical.

 

CE VEI ÎNVĂȚA

În funcție de facultatea, colegiul sau școala postliceală din domeniul medical pe care vrei să o urmezi, vei alege să faci meditații la materiile necesare la examenul de admitere:

Biologie și Chimie / Fizică

Fiecare candidat are dreptul să aleagă două din trei materii. (Ex. Dacă în 2013, aplicantul va susține examenul de admitere într-o instituție de învățământ superior din domeniul medicinei, la materiile biologie și chimie, acesta va selecta în FORMULARUL DE APLICARE ONLINE, materiile BIOLOGIE și CHIMIE.

 

CUM VEI LUCRA CU TUTORELE TĂU

Întâlnirile cu tutorii se organizează pe durata anului școlar 2012 - 2013, în funcție de distribuția la nivel național a elevilor și absolvenților selectați, în așa fel încât centrele de tutorat să se afle în apropierea reședinței beneficiarilor. Costurile de transport ale beneficiarilor până la și de la localitatea în care funcționează centrului de tutorat vor fi decontate periodic de organizatori.