Tutorat: Tabere de motivare

05 aprilie 2013
Bookmark and Share

TABĂRA DE MOTIVARE

29 - 31 MARTIE 2013

PREDEAL

129 de bursieri care se pregătesc pentru examenul la medicină au participat la tabăra de motivare de la Predeal. Aici au participat la atelierele organizate de trainer-ii Mariana Buceanu, Sorin Sandu, George Rădulescu și Mircea Toma.

Bursierii au fost încurajați să aibă mai multă încredere în cunoștințele și abilitățile lor, să își stabilească un scop profesional și, în funcție de acesta, să ia cele mai bune hotărâri în traseul lor academic, să își dezvolte abilitățile de leadership și abilitățile de comunicare cu colegii și profesorii, au aflat care sunt cerințele educației medicale dar și cele ale unei profesii în domeniul medicinei.

 

TABERELE DE MOTIVARE   la care participă elevii și absolvenții selectați în program au ca scop dezvoltarea cunoștințelor participanților în domenii precum managementul caierei, leadership, lucrul în echipă și comunicare eficientă.

 

CALENDARUL TABERELOR DE MOTIVARE

În cursul anului academic 2012 – 2013 se vor organiza două tabere de motivare. Următoarea tabără de motivare va fi programată după finalizarea anului școlar 2012-2013.

 

CE VEI FACE ÎN TABERE

Timp de trei zile, vei fi alături de ceilalți beneficiari selectați în cadrul programului. Trainerii vor crea situații inedite și te vor încuraja să găsești cele mai bune soluții pentru rezolvarea lor. Vei afla cum poți comunica bine cu colegii, cum îți poți construi cariera în medicină, ce presupune să fii un adevărat profesionist în domeniul medical și cum te poți impune ca lider în comunitatea și grupul din care faci parte. 

Participarea elevilor la tabăra de motivare este obligatorie.