Tabăra de motivare

05 aprilie 2013
Bookmark and Share

29 - 31 MARTIE 2013 

PREDEAL

 

129 de bursieri care se pregătesc pentru examenul la medicină au participat la tabăra de motivare de la Predeal. Aici au participat la atelierele organizate de trainer-ii Mariana Buceanu, Sorin Sandu, George Rădulescu și Mircea Toma.

Bursierii au fost încurajați să aibă mai multă încredere în cunoștințele și abilitățile lor, să își stabilească un scop profesional și, în funcție de acesta, să ia cele mai bune hotărâri în traseul lor academic, să își dezvolte abilitățile de leadership și abilitățile de comunicare cu colegii și profesorii, au aflat care sunt cerințele educației medicale dar și cele ale unei profesii în domeniul medicinei.

Taberele de motivare la care participă elevii și absolvenții selectați în program au ca scop dezvoltarea cunoștințelor participanților în domenii precum managementul caierei, leadership, lucrul în echipă și comunicare eficientă.

 

 

În cursul anului academic 2012 – 2013 se vor organiza două tabere de motivare. Următoarea tabără de motivare va fi programată după finalizarea anului școlar 2012-2013.