Personaje

12 ianuarie 2012
Antonio

Antonio picteaza cei mai frumoşi melci. Şi e doar în clasa întâi! Chiar dacă îi place să picteze, el nu vrea sa fie nici pictor, nici caricaturist. Vrea să se facă doctor, să îi facă bine pe oamenii bolnavi.

Claudiu

Claudiu se visează poliţist de când se ştie – adică de 10 ani. Este abia în clasa a III-a, dar ştie că numai dacă învață acum, va ajunge să realizeze ceva cand va fi mare. Cel mai mult îi place să se joace cu prietenii pe afară şi să se asigure că nimeni nu trişează, evident. Îi mai place să mănânce la MC, unde e foarte vigilent la restul pe care îl dau vânzătorii.

Iazmina

Iazmina are dar 3 ani şi jumatate şi nu s-a hotarât încă ce va fi când va fi mare. Pare că are toate calităţile să devină o stilistă desăvârşită. Îşi exersează talentul pe păpuşile din casă, pe care le machiază şi le aranjează. După care pregăteşte adevărate spectacole, în care cântă şi dansează.

Marina

Marina are 9 ani şi este în clasa a III-a. Când doamna învăţătoare alege copiii care vor să joace pentru serbare, e prima care ridică mâna, pentru că cel mai mult şi mai mult vrea să fie actriţă.

Robert

Robert este elev în clasa a 6-a şi vrea cel mai mult şi mai mult să fie fotbalist – ca Messi sau ca Neymar, preferatul lui. Ştie că trebuie să muncească mult pentru asta şi de aceea se antrenează toată ziua la clubul la care e membru de 3 ani. Şi pentru că nu se ştie niciodată când se iveşte ocazia să exersezi, este tot timpul în echipamentul de fotbal, pregătit pentru cea mai buna pasă.

Valentin

Valentin este acum în clasa a lll-a, dar vrea să ajungă mult mai departe şi spune el “foarte repede”, pentru că îi place viteza. Se întrece cu orice coleg în orice situaţie - până la magazin, până în bancă sau pe calculator pe cursele virtuale, el este primul. Vrea să se faca pilot cu orice preţ, chiar dacă nu s-a hotarât încă dacă va fi pilot de avion sau pilot de curse.