Termene şi condiţii

12 ianuarie 2012
Bookmark and Share

Termene si conditii

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare

Accesul si utilizarea site-ului www.burseromi.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Website-ul www.burseromi.ro

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. www.burseromi.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. www.burseromi.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

3. Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. www.burseromi.ro este un site de prezentare al proiectului „O generatie de specialisti romi în domeniul medical”. Pentru ca www.burseromi.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare: -

-WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.

- NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.

- NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.

- VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata. In calitate de utilizator, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

4. Politica de confidentialitate

 

Asociatia „Agentia de Monitorizare a Presei” este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 12006 si, in aceasta calitate, are acces la diverse informatii confidentiale ale persoanelor fizice, beneficiare ale serviciilor prezentate in contract.

Fundatia Roma Education Fund Romania este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 18414 si, in aceasta calitate, are acces la diverse informatii confidentiale ale persoanelor fizice, beneficiare ale serviciilor prezentate in contract.

Asociatia Centrul Romilor pentru Politici de Sanatate - SASTIPEN este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 18282 si nr. 18283 si, in aceasta calitate, are acces la diverse informatii confidentiale ale persoanelor fizice, beneficiare ale serviciilor prezentate in contract.

Asociatia „Agentia de Monitorizare a Presei”, Fundatia Roma Education Fund Romania si Asociatia Centrul Romilor pentru Politici de Sanatate – SASTIPEN sunt denumite in continuare organizatiile partenere.

 

Organizatiile partenere respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

 

Definitii

a. date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

b. prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

c. stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

d. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

e. operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

f. tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date.

 

Prin completarea formularelor de aplicare de pe website-ul www.burseromi.ro, va exprimati acordul ca Organizatiile partenere să colecteze de la dumneavoastra date cu caracter personal.

Organizatiile partenere folosesc datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

a.      Statistică

b.      Implementarea proiectului „O generatie de specialisti romi in domeniul medical”

c.       Selectia participantilor din cadrul Programului de Dezvoltare Personala derulat in cadrul proiectului „O generatie de specialisti romi in domeniul medical”

 

Organizatiile partenere:

a.      nu vor dezvalui informatia confidentiala catre terti, fara acordul scris al persoanei vizate;

b.      nu vor utiliza informatia confidentiala decat in scopul indeplinirii obligatiilor care rezulta din utilizarea serviciilor orgnizatiilor partenere;

c.       vor lua masuri in vederea prevenirii dezvaluirii informatiilor confidentiale;

d.      vor anunta imediat si fara intarziere iminenta unui posibil prejudiciu legat de protectia informatiei confidentiale si vor indica mijloace specifice de remediere in scopul prevenirii sau reducerii consecintelor eventualelor prejudicii.

 

Organizatiile partenere vor avea dreptul sa dezvaluie informatia confidentiala in urmatoarele cazuri:

  1. in cazul unei dispozitii legale care prevede acest lucru;
  2. in cazul in care au acordul partii vizate (beneficiarul);
  3. in cazul declansarii unei proceduri legale fata de beneficiar, la cererea instantelor judecatoresti sau a altor organe abilitate conform legii.

 

Organizatiile partenere utilizeaza metode si tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

 

In conformitate cu Legea 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, utilizatorii website-ului www.burseromi.ro sunt de acord cu faptul ca:

  • Datele lor personale vor fi procesate de organizatiile partenere in scopul realizării activitatilor proiectului O generatie de specialisti romi in domeniul medical;
  • Datele lor personale vor fi vizualizate si analizate de reprezentantii organizatiilor partenere;
  • Detin drept de acces, interventie si opozitie cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pe plan intern, precum si cu privire la transferul acestora în strainatate; aceste drepturi pot fi exercitate prin solicitare scrisa catre sediile organizatiilor paratenere, din Bucureşti sau transmisa prin e-mail cu confirmare de primire (email: contact@burseromi.ro).  

5. Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica www.burseromi.ro. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. www.burseromi.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

 

6. Utilizarea materialelor foto, audio, video

Fotografiile din sectiunea Fotografii a website-ului www.burseromi.ro pot fi utilizate de reprezentanti ai mass media numai cu scopul explicit de ilustrare a materialelor care au ca subiect principal proiectul O generatie de specialisti romi în domeniul medical. Utilizarea fotografiilor cu un alt scop decat cel pentru care au fost realizate, este strict interzisa. Materialele audio si video din sectiunea Audio Video a website-ului www.burseromi.ro pot fi utilizate de reprezentanti ai mass media numai cu scopul explicit de ilustrare a materialelor care au ca subiect principal proiectul „O generatie de specialisti romi în domeniul medical”. Utilizarea fotografiilor cu un alt scop decat cel pentru care au fost realizate, este strict interzisa.

7. Limitarea raspunderii

www.burseromi.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

8. Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.