Activitati

12 ianuarie 2012
Bookmark and Share
biletul zilei cu meciuri din fotbal omnibet.ro biletul zilei de azi

Dezvoltăm un sistem integrat de consiliere, tutorat și mentorat în domeniul medical pentru 500 de studenți și elevi de etnie romă.

Înscriem peste 400 tinerii romi într-un proces de dezvoltare personală care să îi încurajeze să își asume deschis apartenența etnică.

Implementăm 40 de proiecte de intervenție în domeniul sănătății în comunitățile rome pentru a crește încrederea acestora în sistemul sanitar.

Implicăm a 1000 de membri ai comunităţilor de romi din România în 40 de proiecte de voluntariat în domeniul medical.

Angajăm 60 de tutori și 30 de mentori la nivel național care să implementeze în folosul beneficiarilor sistemul integrat de consiliere, tutorat și mentorat.

Organizăm 11 tabere pentru tinerii romi.

Implementăm 2 campanii de informare cu scopul de a face proiectul cunoscut în rândul potențialilor beneficiari.

Implementăm 1 campanie antidiscriminare prin care să combatem prejudecățile legate de dezinteresul tinerilor romi față de educație și practicarea de profesii cu înalt prestigiu social.

Implementăm 1 campanie de advocacy pentru inițierea colaborării cu peste 20 de consilii județene și autorități locale astfel încât să obținem premisele continuării programului prin demersuri concrete de susținere a accesului tinerilor romi la educație în domeniul medical.

Dezvoltăm o elită profesională a etniei rome, capabilă să dinamizeze procesul de incluziune socială a membrilor acesteia.

Promovăm un model alternativ de ocupare pentru tinerii romi în profesii cu înaltă calificare și prestigiu social.