Parteneri

12 ianuarie 2012
Bookmark and Share


Fundaţia Roma Education Fund România contribuie din 2009 la diminuarea decalajelor educaţionale existente între populația de romi și cea de ne-romi din punctul de vedere al rezultatelor educaționale, prin politici și programe care să sprijine o educație de calitate pentru romi, inclusiv desegregarea sistemului educațional în România.

biletul zilei pariuri sportive ro.oddstake.com pariuri sportive online

Asociația Medicilor Rezidenți funcționează din 2006 cu scopul de a susține dezvoltarea profesională a tinerilor medici și a studenților mediciniști și să apere onoarea medicului rezident în exercitarea profesiei sale.

Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate – SASTIPEN promovează din 2007 dialogul social, participarea și implicarea comunității în structurile de luare a deciziilor privind politicile de sănătate publică a cetățenilor romi și neromi.

Open Society Institute derulează Programul pentru Sănătate Publică în cadrul căruia a fost dezvoltat Programul de Sănătate pentru Romi- RHP. Acest program finanţează proiecte care au ca scop accesul populației rome la serviciile de sănătate și susține dezvoltarea și implementarea legislației și a politicilor publice pe sănătate. RHP a conceput și finanțat RHSP începând cu 2008 până în anul academic 2010-2011.